geohita
Geohita systeem

Warmte uit de bodem:
hoe werkt het?

Geohita gebruikt lokale duurzame warmtebronnen voor het verwarmen en koelen van woningen

Het Geohita systeem

Geohita gebruikt lokale duurzame warmtebronnen voor het verwarmen en koelen van woningen. Vaak benutten we warmte uit de bodem. Dit is een duurzame oplossing en draagt bij aan de energieprestaties van het project. Er zijn verschillende soorten bodemenergiesystemen, zowel open bronsystemen als gesloten bronsystemen.

Het kleinschalige warmtenet van Geohita

Klik op onderstaande punten en bekijk hoe het kleinschalige warmtenet van Geohita werkt. 

geohita-systeem 1 2 3 4 5 6 7 8

Open bron systeem Gesloten bron systeem

Geohita levert comfort

Geohita levert in feite geen systeem, maar comfort. Dit past perfect in een moderne, circulaire diensteneconomie. Wij blijven eigenaar van het systeem en zijn volledig verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud tijdens de gebruiksfase en voor vervanging en verwerking bij einde levensduur. Wij ontwerpen de installatie dan ook energie-efficiënt en maken bewuste keuzes bij inkoop, montage, gebruik, onderhoud, vervanging en verwerking. We gebruiken minder producten en materiaal dan bij de toepassing van individuele systemen en bovendien geen schadelijke warmtemiddelen als glycol of F-gassen.

Samen met u kiezen we het juiste concept voor uw project. Wij regelen alles van A tot Z: van ontwikkeling en realisatie tot het afsluiten van de leveringsovereenkomsten en exploitatie.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Projecten

Geohita ontzorgt de projectontwikkelaar, bouwer en eigenaar van de woning of het appartement volledig. Benieuwd welke projecten aan aangesloten zijn op een Geohita netwerk?

Bekijk alle projecten

Walstraat Kraggenburg

Ontwikkelaar: OVT Ontwikkeling
Aantal wooneenheden: 9

NOCH4

Ontwikkelaar: OVT Ontwikkeling
Aantal wooneenheden: 10

Doe de Quickscan Stuur direct een bericht Laat u terugbellen