geohita
Duurzaam, klantgericht, professioneel en eigenzinnig

Geohita

Over ons

Nu aardgas bij nieuwbouw geen optie meer is en ook de bestaande bouw gasloos moet worden, is er grote behoefte aan goede alternatieven. Een individuele lucht/water warmtepomp is relatief betaalbaar in aanschaf, maar ontsiert de woning. Daarnaast veroorzaakt het trilling- en geluidshinder, kent het een hoog elektriciteitsverbruik en de vervangingskosten op termijn zijn fors.

Missie

Onze missie is om voor woningbouwprojecten duurzame, collectieve warmtenetten te ontwikkelen, realiseren en exploiteren. Met onze projecten ontzorgen wij de ontwikkelaar, de bouwer én de bewoner en dragen we bij aan de verduurzaming van de woningbouw in Nederland.

Onze kernwaarden

  • Eigenzinnig, omdat we besloten om het alternatief voor de individuele lucht/water warmtepomp zelf te ontwikkelen en realiseren.
  • Professioneel, omdat we alle kennis in huis hebben en een uitgebreid netwerk van partners om u kwaliteit te kunnen garanderen.
  • Klantgericht, omdat we transparant en eerlijk communiceren en doen wat we zeggen.  Daarnaast zijn we als kleine organisatie in staat om snel en efficiënt te schakelen.
  • Duurzaam, omdat we onze bewoners van duurzaam opgewekte warmte voorzien.

Projecten

Geohita ontzorgt de projectontwikkelaar, bouwer en eigenaar van de woning of het appartement volledig. Benieuwd welke projecten aan aangesloten zijn op een Geohita netwerk?

Bekijk alle projecten

Noorderwinkels Nagele

Ontwikkelaar: OVT Ontwikkeling
Aantal wooneenheden: 18

Walstraat Kraggenburg

Ontwikkelaar: OVT Ontwikkeling
Aantal wooneenheden: 9

Doe de Quickscan Stuur direct een bericht Laat u terugbellen