Geohita
Geohita

Voor projectontwikkelaars en bouwbedrijven

Centrale installatie, verwarming via de vloer

Meer vierkante meters woonruimte

Techniek neemt steeds meer ruimte in beslag in de woning. Dit gaat ten koste van vierkante meters leefruimte. Maak je de woning dan groter -resulterend in een hogere bouwsom- om de techniek te huisvesten of haal je de techniek grotendeels uit de woning? De buitenunits van de individuele lucht/water warmtepomp in de tuin of op het dak ontsieren bovendien uw project en het comfort voldoet vaak niet aan de verwachtingen van de kopers.

Een collectief en duurzaam warmtenet van Geohita is het duurzame alternatief voor uw project. Het systeem kan qua realisatiekosten al concurreren met een individueel systeem vanaf 10 woningen. Door het toepassen van een extra ringleiding kan Geohita de bewoners in de zomer koeling aanbieden, zodat de woningen ook dan aangenaam en comfortabel blijven.

Ontzorgen in warmte

We zijn bij voorkeur zo vroeg mogelijk bij de ontwikkeling van het project betrokken, zodat de ruimte voor de collectieve installatie van Geohita (plusminus 12 m2) en het leidingtracé in het ontwerp worden geborgd. We werken bovendien graag samen met uw (vaste) installateur. We maken heldere afspraken met u en de installateur over de scheiding tussen de collectieve installatie en de huisinstallatie.

U scoort met Geohita bij uw opdrachtgever(s) en bevoegd gezag extra punten op het gebied van comfort, duurzaamheid en circulariteit. Wilt u weten wat het systeem voor uw project gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een indicatieve offerte aan.

Projecten

Geohita ontzorgt de projectontwikkelaar, bouwer en eigenaar van de woning of het appartement volledig. Benieuwd welke projecten aan aangesloten zijn op een Geohita netwerk?

Bekijk alle projecten

Stadsbaken

Ontwikkelaar: OVT Ontwikkeling
Aantal wooneenheden: 41

Begijnhof

Ontwikkelaar: Van der Steeg
Aantal wooneenheden: 18

Doe de Quickscan Stuur direct een bericht Laat u terugbellen