3 redenen om als ontwikkelaar voor Geohita te kiezen

Sinds aardgas bij nieuwbouw geen optie meer is en ook de bestaande bouw gasloos moet worden, is er grote behoefte aan goede alternatieven. Een individuele lucht/water warmtepomp is een optie, maar heeft ook nadelen: het neemt waardevolle ruimte in beslag, ontsiert de woning, veroorzaakt trilling- en geluidshinder, kent een hoog elektriciteitsverbruik en de vervangingskosten op termijn zijn fors.  Een collectief en duurzaam warmtenet van Geohita is een duurzame én concurrerende oplossing. Waarom kiezen voor een kleinschalig warmtenet van Geohita? We geven je 3 redenen.  

  1. Meer vierkante meters woonruimte 

Techniek neemt steeds meer ruimte in beslag in de woning. Dit gaat ten koste van vierkante meters leefruimte. Maak je de woning dan groter -resulterend in een hogere bouwsom- om de techniek te huisvesten of haal je de techniek grotendeels uit de woning? Met een kleinschalige warmtenet is in de woning of appartement alleen een kleine afleverset en doorstroomtoestel nodig. De installaties bevindt zich verder in de centrale energie unit, die perfect geïntegreerd kan worden in uw project.    

  1. Scoren op comfort, duurzaamheid en circulariteit 

Geohita maakt gebruik van duurzame, lokale warmtebronnen zoals aardwarmte. Zo scoor je bij de opdrachtgevers én bij de gemeente. Bovendien heeft de bewoner t.o.v. een lucht/water warmtepomp een lager elektriciteitsgebruik, geen last van trillings- en geluidshinder en geen forse vervangingskosten.  

  1. Concurrerend bij projecten vanaf 15 woningen 

Een collectief en duurzaam warmtenet kan bij projecten vanaf 15 woningen concurreren met een individueel verwarmingssysteem. Zowel in aanschaf als jaarlijkse kosten voor de bewoner. Wij blijven eigenaar van het warmtenet en zijn verantwoordelijk voor beheer, onderhoud en toekomstige vervanging. Geohita levert geen installatie, maar comfort. 

Geïnteresseerd?

Benieuwd of jouw nieuwbouwproject geschikt is voor een kleinschalig warmtenet?? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@geohita.nl. We leren je graag kennen.

Projecten

Geohita ontzorgt de projectontwikkelaar, bouwer en eigenaar van de woning of het appartement volledig. Benieuwd welke projecten aan aangesloten zijn op een Geohita netwerk?

Bekijk alle projecten

Zilvervloot Urk

Ontwikkelaar: OVT Ontwikkeling
Aantal wooneenheden: 40

Oranjehof Urk

Oranjehof Urk

Ontwikkelaar: Jovi/ Oost/ Kleinbouw 
Aantal wooneenheden: 18

Doe de Quickscan Stuur direct een bericht Laat u terugbellen