Wij initiëren en realiseren duurzame energieoplossingen voor de (woning)bouw

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouw; één huis, een blok of een wijk; wij gaan voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Ieder project is anders en daarom geloven wij niet in standaardoplossingen.

Door onze nauwe contacten met projectontwikkelaars, aannemers, installateurs, fabrikanten, woningcorporaties en (lokale) overheid zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijgt u van ons een goed en eerlijk advies op maat.

Zeer duurzaam
Comfortabel, stil en weinig ruimtebeslag
Alles onder 1 dak
Turn-key oplossingen
Lage kosten

Wie zijn wij

Wij zijn Auke van Slooten (Installatiebedrijf Totec), Jeroen Oost en Willem van Tilburg (OVT Ontwikkeling) en Jetze Kempenaar (Jetze Management & Consultancy) en wij hebben de handen ineengeslagen omdat we dezelfde passie hebben: comfortabele, slimme, betaalbare en duurzame oplossingen bedenken en uitvoeren voor de woningbezitter. “Het moet anders en het kan ook anders”; dat is onze overtuiging.

In september 2018 hebben wij ons bedrijf Geohita officieel gelanceerd en onze Denk aan Morgen werkplaats geopend. Een mooie impressie van deze feestelijke gebeurtenis en ons bedrijf.

Meer weten

Bent u professioneel actief in de woningbouw en wilt u weten wat wij voor uw gebouw, woning of project kunnen betekenen, neem dan (vrijblijvend) contact met ons op.